Stempelfarben - Stamping inks - Encres a tampon - Tintas de sello Stefan Kupietz

Berolin Ariston P

A Berolin Ariston P olyan bélyegzőfesték, amelynek lenyomata ellenáll a mosásnak és a vegyi tisztítás szokásos oldószereinek. Annak ellenére, hogy jól tapad a textil szálaihoz, azokat nem károsítja. Fontos! Mielőtt bélyegzőlenyomatot készít egy textilre, előtte mindig mossa ki, hogy a gyártási vegyületek eltávozzanak.

Tulajdonságok:
A Berolin Ariston P nagyon gazdaságos. Erős színű, gyors jelölést tesz lehetővé. A bélyegzett textil 4 – 5 óra múlva már mosható a lenyomat készítése után.

Alkalmazás:
A Berolin Ariston P festéket minden természetes szálú textil bélyegzéséhez ajánljuk, köztük a pamut, selyem, vászon valamint műselyem és gyapjú. A szintetikus szálakból készült textilek, mint a nejlon, perlon, elasztán vagy poliakril nem igazán alkalmasak a Berolin Ariston P festékes bélyegzésre, mivel a szálak felülete zárt és nem szívja be a festéket. Azonban esetenként lehetnek kivételek. pH érték: ~ 6 ± 1 (20°C)

Száradási idő:

Viszkozitás:
Alacsony és Közepes viszkozitás: ~ 20 – 60 mp (Ford-Cup No. 4)

Bélyegzőklisé anyaga:
Gumi, fém vagy speciális fotopolimer

Bélyegzőpárna anyaga:
Coloris párnák, filc párnák vagy Soli betétes párnák. Önfestékező bélyegzők filc párnabetéttel (speciális natúr párna) szintén megfelelő. A festék nedves marad hosszú időn keresztül bármely párna típusban.

Higító/Tisztító:
Hígító 465

Kiszerelés:
50 ml/g ● 250 ml/g ● 1000 ml/g

Termék - letöltések
     
  A dokumentum letöltéséhez Acrobat Reader szüksége.
Download PDF-Adatlap
 
 

Trodimp-R Kft. | 1119 Budapest, Andor u. 43. | H-P: 8.00-16.00 óráig | Rendelés ingyenes telefax számon: 06 (80) 200-703
Tel: +36 1 206-2157 | Fax: +36 1 203-5069 | E-mail: trodat@trodat.hu