Stempelfarben - Stamping inks - Encres a tampon - Tintas de sello Stefan Kupietz

4340 P

A 4340 P ragyogó színei fluoreszkáló pigmenteket tartalmaznak, amelyek még normál napfénynél is ragyognak. A világító pigmentek kémiai szerkezete magas frekvenciájú sugárzást bocsát ki (UV és a kék tartományban lévő fényt), amelyet a keverék lekonvertál alacsonyabb frekvenciára, a látható tartományba. Szürkület idején, amikor a fény sok kék összetevőt tartalmaz, ezek a vízbázisú bélyegzőfestékek, nagyon intenzív, jól látható lenyomatot biztosítanak.

Tulajdonságok:
A ragyogó pigmentek napfény és mesterséges fény hatására is élénk színt bocsátanak ki. Extrém magas ragyogás tapasztalható, ha „fekete fény”, azaz UVA fényben nézzük a lenyomatokat.

Alkalmazás:
A 4340 P festéket feltűnő jelölések bélyegzéséhez javasoljuk, nedvszívó felületű papír és karton termékeken és dokumentumokon. Nagyon hatásos, feltűnő lenyomatokat készíthetünk marketing kampányok papír alapú anyagaira. A felületkezelt papírok általában nem alkalmasak a 4340 P festékkel történő bélyegzésre, de esetenként megfelelő lehet, viszont jelentősen hosszabb száradási idővel kell számolni.

Száradási idő:
~ 30 mp elkenődés mentesen (papíron)

Viszkozitás:
Nagy viszkozitás: ~ 15 mp (Ford-Cup No. 4)

Bélyegzőklisé anyaga:
Gumi, fém vagy speciális fotopolimer

Bélyegzőpárna anyaga:
A Coloris bélyegzőpárnákat javasoljuk, hogy a festék hosszú ideig friss maradjon. Ezen felül a filc betétes párnák, vagy a filc- és szivacshengerek, vagy a Soli párnák is használhatók.

Higító/Tisztító:
GF bélyegzőtisztító

Kiszerelés:
50 ml/g ● 250 ml/g ● 1000 ml/g

Termék - letöltések
     
  A dokumentum letöltéséhez Acrobat Reader szüksége.
Download PDF-Adatlap
 
 

Trodimp-R Kft. | 1119 Budapest, Andor u. 43. | H-P: 8.00-16.00 óráig | Rendelés ingyenes telefax számon: 06 (80) 200-703
Tel: +36 1 206-2157 | Fax: +36 1 203-5069 | E-mail: trodat@trodat.hu